Team

Wie zijn wij?

Een diverse mix van studenten en mensen die werkzaam zijn in de private en publieke sector, allemaal samen met dezelfde passie - jonge mensen enthousiasmeren over cybersecurity en hen de middelen bieden om te excelleren in het vakgebied.

 • Maja

  Maja Reißner

  Email

  Ik ben Maja, enthousiaste nerd die via de developer hoek de cybersecurity is binnengerold. Ik vind het onwijs leuk om techniek te doorgronden, te begrijpen en daarover dan met andere nerds te sparren.

 • Daniel

  Daniel Meinsma

  Email

  Daniel Meinsma, sinds het begin van Challenge the Cyber betrokken in verschillende rollen, in de organisatie van evenementen, als spreker en als coach. Ook landelijke betrokken bij meerdere onderwijsiniatieven. Gepassioneerd over de ontwikkeling van Cybertalent.

 • Cedric

  Cedric van Bockhaven

  Email

  Hi, ik ben Cedric! Bij CTC houd ik me vooral bezig met de technische invulling van de jaarlijkse nationale CTF. Van dag tot dag vervul ik Red Team projecten en ontwikkel ik software bij Outflank.

 • Michiel

  Michiel Oosterwijk

  Email

  Hi, ik ben Michiel en in 2019 heb ik het initiatief genomen voor de eerste Challenge the Cyber CTF. Sindsdien ben ik steeds betrokken bij de organisatie, tegenwoordig als secretaris in het bestuur van de stichting. In het dagelijks leven werk ik voor het Nationaal Cyber Security Centrum.

 • Melanie

  Melanie Lemmen

  Email

  Ik ben Melanie, medeoprichter van Challenge the Cyber en voorzitter van de stichting. In het dagelijks leven ben ik teamleider Wiskunde & Informatica bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), waar cybersecurity-onderzoek een van mijn aandachtsgebieden is. Als je meer wil weten over cybersecurity leer- en carrièrepaden, dan kun je bij mij terecht.

 • Jasper

  Jasper Boot

  Email

  Ik ben Jasper, cybersecurity specialist en media/event maker en ik combineer dit maar al te graag. In 2019 Was ik teamcaptain van team Nederland en sindsdien ben ik vast meubilair bij CTC. Je mag me alles vragen!

 • Sanne

  Sanne Maasakkers

  Email

 • Diederik

  Diederik Bakker

  Email

  Ik ben Diederik, en sinds een onverwachte overwinning van de eerste editie 2019 en meerdere deelnames aan de ECSC ben ik actief onderdeel van Challenge the Cyber. Binnen team CTC heb ik in de afgelopen jaren van alles gedaan. Daarnaast werk ik in het cyber-team van Deloitte.

 • Danique

  Danique Lummen

  Email

 • Joanne

  Joanne Spijker

  Email

  Hoi! Ik ben Joanne, een enthousiaste cybersecurity student aan de Universiteit Twente. Als Team Captain van Team Nederland afgelopen jaar ben ik nauw betrokken geweest bij de teambuildingsactiviteiten en het organiseren van andere toffe evenementen van CTC. Mijn passie is mensen enthousiasmeren over mijn supertoffe vakgebied en dat oefen ik bij Challenge the Cyber maar al te graag uit!

 • Jonathan

  Jonathan Jagt

  Email

  Hoi! Mijn naam is Jonathan. Naast mijn opleiding Computing Science, organiseer ik de Cyberworkouts voor CTC. Daarnaast doe ik zelf ook mee met de jaarlijkse CTF van CTC en heb twee keer in Team NL gezeten. Tot de volgende Cyberworkout!